Modellen Gezocht

Het nieuwe Flawless team is bijna klaar met haar inwerkdagen! 💪🏻 De nieuwe meiden zijn stuk voor stuk toppers, maar hebben in het begin iets meer tijd nodig voor een behandeling en daarom zijn ze de rest van de maand te boeken met fikse korting!

En natuurlijk krijg je de Flawless-experience en worden alle behandelingen door Amanda gecontroleerd. 

Boek nu je afspraak met korting online!

Klik hiervoor voor de link en ga naar de categorie ‘Modellen oproep’.  

Flawless is dé specialist op het gebied van wimpers & wenkbrauwen.

Voor mooie, perfect gestylede wenkbrauwen en wimpers ben je bij Flawless bij het juiste adres! Ons team van ervaren wimperstylisten zorgt er niet alleen voor dat je na je afspraak er perfect uitziet, maar ook dat je met een ontspannen gevoel de deur uitstapt. Hier kun je volledig jezelf zijn en ben je vrij om alles te zeggen of vragen. Door onze fijne sfeer voelt een bezoek aan Flawless als thuiskomen!

Waarom flawless?

"Fijne salon! Er word professioneel gewerkt en goed geluisterd naar de wensen van de klant. Kom er altijd erg tevreden weg!."
Evelien
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
Fantastische salon! Altijd erg blij met het resultaat en je voelt je er enorm welkom"
Leonie

Flawless by Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

En met de opening van onze nieuwe salon, verwelkomen we ook drie nieuwe collega’s! Meet Nikkie, Robin & Jade. Super leuk om echt weer een team te zijn en de nieuwe meiden welkom te heten bij Flawless! Maar, we zijn er nog niet! We zijn nog opzoek naar een extra collega mét ervaring. Ben of ken jij de juiste persoon? Neem dan snel even contact met me op voor meer details.