WERKEN BIJ FLAWLESS

Office Manager gezocht!

Wij zijn opzoek naar een office manager die er voor zorgt dat bij Flawless alles op rolletjes loopt. Ben jij die positieve administratieveling met een passie voor beauty en heb jij een dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken we jou! Wil jij deel uitmaken van een bedrijf dat vol in bloei staat met een jong en ambitieus team en zie jij het wel zitten om Flawless met mij naar de next level te tillen?

Functie: office manager

Uren: 12-18 uur per week  

Locatie: Zwolle 

Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten en informatie verlenen over de behandelingen. Bovendien ga je aan de slag met HR taken, Planning & Organisatie, Ondersteunen van administratieve taken en nog veel meer! Zo kan dat ook zijn: helpen schoonmaken, het doen van een boodschapje, het beantwoorden van mailtjes en het aannemen van de telefoon. 

-Ben jij flexibel en stressbestendig?
-Heb jij ervaring met deze functie?
-Kan jij zo snel mogelijk beginnen?
-Ben jij een aanpakker met doorzettingsvermogen
-Breng jij een gezellige & positieve instelling mee?
-Woon je in Zwolle of omstreken?

Neem gerust contact met ons op via info@ilookflawless.nl voor meer informatie of stuur direct je CV en motivatie toe.

Liefs Amanda

AMANDA

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.