MISENCIL WIMPEREXTENSIONS zijn door Misencil zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde. Hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hittebestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension. Het ruime assortiment bevat allerlei wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn; van een D-krul tot een J -rul, in mat of glanzend, van 0,07 mm tot 0,20 mm dikte, in lengtes van 8 tot 14 mm en van de diepzwarte kleur Jet Black tot Ombre Brown of zelfs Ombre Blue voor een feestelijk oogschaduw effect.

MISENCIL LIJMEN zijn anders dan alles wat er op de markt te verkrijgen is. 2 uur na de behandeling is de lijmverbinding optimaal en kunt u er al mee sporten en zelfs douchen en zwemmen! Dat doet geen ander merk Misencil na. Deze hoge kwaliteit is het resultaat van de eigen ontwikkeling in Canadese laboratoria in samenwerking met de strenge inspecteurs van het Canadese ministerie van Volksgezondheid. Het oogpunt van de oprichters van Misencil, zelf opgeleid als optometrist, is veiligheid & hygiëne en met dit als focuspunten zijn de Misencil lijmen speciaal voor wimperextensions ontwikkeld.

MISENCIL VERZORGINGSPRODUCTEN zijn essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions. Dit is zelfs hun grootste zorg. Daarom heeft Misencil een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ook wel "Pomodermie" genoemd. Deze nanotechnologie bevordert de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voelt u meteen. Ons topproduct, de Elixir, laat uw natuurlijke wimpers zelfs tot 58% langer worden binnen 14 dagen! Ervaar het zelf.

MISENCIL COSMETICA bestaat uit een mooi assortiment aan mascara's en eyeliners om uw look compleet te maken. Ook deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor wimperextensions, omdat reguliere cosmetica is geproduceerd op oliebasis en vaak weekmakers bevat. Dit is slecht voor uw wimperextensions en voor de lijmverbinding en zal het effect van uw behandeling drastisch doen verkorten. Daarom adviseren wij om alleen Misencil cosmetica te gebruiken als u wimperextensions draagt.

Voordelen

  • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.
  • Extensions handmatig vervaardigd van hoogwaardig polyester en zijde.
  • Beste en snelst drogende lijmen: 1 seconde.
  • Na 2 uur waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.
  • Alle Misencil producten zijn veilig en niet getest op dieren.
  • Producten voldoen aan alle strenge hygiëne & veiligheidseisen voor de EU, USA en Canada.