Leuk dat je een afspraak wilt maken! Kan je geen geschikte plek vinden bel of mail ons dan voor de mogelijkheden. Je kan je ook aanmelden voor de wachtlijst in het afspraken systeem om op de hoogte te blijven van plekken die beschikbaar komen.  Na het inplannen van de afspraak ontvang je een bevestiging. Zo niet, neem dan even contact met ons op.

Alle informatie over de behandelingen vind je hier.

Let op: vanaf nu vragen we een aanbetaling van 50% bij het boeken van een behandeling.

 Wil je bij een annulering je geld terug? Bel of mail ons dan om dit door te geven. Dit kan tot 1 maand na de datum van de afspraak. Daarna vervalt de mogelijkheid tot terugbetaling.

                                              Contant je aanbetaling doen kan bij ons in de salon.

Wil je je aanmelden als model? Kies dan voor de categorie 'Modellen oproep' Deze behandelingen hebben een gereduceerd tarief!

Wil je je aanmelden voor een training? Kies dan de categorie training/workshop

Trainingen kunnen na ontvangst van de aanbetaling niet meer worden geannuleerd.Ons adres: Assiesplein 6 | 8011 XD Zwolle

Voor reeds gemaakte afspraken die tussen 72 en 48 uur voor de aanvangsdatum van de afspraak geannuleerd worden, geldt dat de aanbetaling van 50% van de totaalprijs niet wordt geretourneerd. Reeds gemaakte afspraken die vanaf 48 uur voor de aanvangsdatum van de afspraak geannuleerd worden, of waarbij je niet verschijnt op de afspraak zonder afzegging, worden de koste volledig in rekening gebracht.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de algemene voorwaarden.