Salon

Flawless – voor de zelfbewuste vrouw

Voor mooie, perfect gestylde wenkbrauwen en wimpers ben je bij Flawless bij het juiste adres! Ons team van ervaren wimperstylisten zorgt er niet alleen voor dat je na je afspraak er perfect uitziet, maar ook dat je met een ontspannen gevoel de deur uitstapt. Hier kun je volledig jezelf zijn en ben je vrij om alles te zeggen of vragen. Door onze fijne sfeer voelt een bezoek aan Flawless als thuiskomen!

Flawless behandelingen

Van complete browstyling tot permanente make-up voor de moeder die ’s ochtends meer tijd wil winnen; Wij hebben voor iedeereen een passende behandeling voor het ultieme ‘I look flawless!’ gevoel.

Lashes

SKI

  • Harsen Bovenlip

Permanente make-up

Flawless MIndset

s

Kwaliteit staat bij ons, uiteraard, voorop. Maar het is niet alleen onze missie om jou met een mooi en zelfverzekerd gevoel de deur uit te laten gaan. Bij Flawless mag jij namelijk volledig jezelf zijn en is jouw afspraak jóuw moment.

Waar onze klanten altijd voor terugkomen, is de sfeer. Iedereen die in onze zaak stapt, heeft het gevoel dat dat ze mogen relaxen, dat het hún moment is. Een afspraak bij ons is niet zomaar een bezoekje aan de wimperstylist. Onze huiselijke en landelijke stijl zorgt ervoor dat je je meteen thuisvoelt en tot rust komt.

Flawless is de jonge vrouw die zich heel bewust van haar uiterlijk is, maar ook de moeder die ’s ochtends snel klaar wil zijn voor de dag. Het is de zakenvrouw die geen make-up mag dragen op haar werk en de volwassen dame die haar schoonheid iets extra’s wil geven.

Bij ons mag jij jezelf zijn. We hebben een spontaan en open team van specialisten die jou graag dat Flawless gevoel geven, niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen.

Boek een afspraak met één van onze stylisten en ervaar zelf!

 

 

FLAWLESS – AMANDA

In 2014 is , zoals ik het noem, de ‘madness’ begonnen. Daarvoor worstelde ik met mijn zelfvertrouwen, een eetstoornis en ben ik heel lang ziek geweest. Vanuit de gedachte ‘ook al voel je je niet ok, je kunt er wel mooi uitzien’ ben ik gestart met wat nu mijn passie is: vrouwen een flawless gevoel geven, van buiten én van binnen.Dit was in de periode dat het dragen van wimper extensions een trend werd, maar het niet zeker was of deze blijvend was. Maar bij mij groeide de passie en de volle overtuiging. Dit is het, hier wil ik wat mee doen. Zo is die zekerheid bij mij gaan groeien.

In het begin werkte ik voor een ondernemer, maar ik kon de gedachte dat ik dit zelf kon en zelf wílde niet loslaten. Grappig, want ik heb mijzelf nooit als ondernemer voorgesteld; dat gevoel is gaandeweg gekomen. Zo ben ik drie jaar geleden mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten. Van een onzeker meisje ben ik gegroeid naar een ondernemer die volledig haarzelf is. Het mooie is, dat gevoel ademt Flawless ook en ik merk dat mensen daarvoor terugkomen.

Als je vijf jaar geleden aan mij had gevraagd waar ik op dit moment zou staan, had ik dit nooit kunnen omschrijven. Ik ben ontzettend blij met mijn team en ook zo trots op waar ze nu staan. Zonder hen had ik nooit zover kunnen komen en ik mag in mijn handjes knijpen dat ze met mij het avontuur zijn aangegaan. Dit wil ik graag mijn klanten en andere vrouwen meegeven: die zoektocht naar jezelf is zo belangrijk.

Je mag jezelf en jouw eigen leven invullen, je mag gelukkig zijn!

Follow us