Jij hebt geen bedrijfje met klantjes. Je bent een serieuze ondernemer met haar eigen stijl en missie. Een zakenvrouw die alle potentie heeft een succes te zijn. De stylisten van team Flawless zien jou en juichen jouw talent toe! Het is onze goal om talentvolle stylisten alle handvaten mee te geven zodat zij zich tot een succesvolle zakenvrouw ontwikkelen. Hiervoor hebben wij de Allround Academy opgericht, waar je naast het eigen maken van de perfecte behandelingen ook alles te weten komt over sales & management!

Ben jij ook vastbesloten om van jouw onderneming een bloeiende beauty business te maken? Dan heeft de Allround Academy alle aspecten die jij nodig hebt om succesvol te worden!

Best part is:  WE GEVEN BIJNA €2000,- KORTING! De waarde van deze training is in totaal bijna €5000,- exclusief btw, maar voor de komende data is dit bedrag nog maar

€2995! (excl btw)

En! Als je voor 31 december 2019 nog boekt, krijg je van ons gratis de Russian Volume stylist training cadeau (twv €395,-)!

Betalen in termijnen is mogelijk, maar let op: er komt bij betaling in 3 termijnen €50,- per termijn bovenop de totaalprijs en bij betaling in 6 termijnen €100,- per termijn.

Dit zijn aftrekbare zakelijke kosten!

INHOUD FLAWLESS ALLROUND BEAUTY SALON STYLIST ACADEMY

5 Day Business Training, One By One Eyelash Stylist twv €1499,-
All round Brow Stylist twv €495,-
Henna Brows Stylist twv €295,-
Lash Volume Lift/ Lash & Brow Lamination Stylist twv €399,-
BBGlow Stylist twv €950.-
Extra: Browvitamin en Browmapping twv €485,-
Extra: Russian Volume Stylist twv €395,-

Tijdens deze training leer je niet alleen verschillende populaire en tijdloze brow- en lashstyling technieken. We delen ook alles wat je nodig hebt in sales en management, zodat jij alle facetten beheerst om van jouw beauty business een succes te maken:

ALLES OVER EEN SUCCESVOLLE BUSINESS RUNNEN

Hoe start je een succesvolle salon?
Instagram Ins & Outs
Email Marketing
Plan je carrière
Prijsbepaling
Train je mindset
en nog veel meer… twv €395
TOTALE WAARDE €4913 €2995

EXTRA

Starterspakket twv €1100,-
Toegang tot onze Facebook groep met waardevolle informatie
10% korting op onze webshop artikelen

DATA TRAININGEN 2020

Iedere ondernemer is anders en heeft haar eigen stijl en talent. Wij geloven dat de weg naar succes jouw eigen persoonlijke ontwikkeling is. Tijdens de trainingen helpen we je te ontdekken wat jouw missie is en moedigen we jou aan om volledig jezelf te zijn.

Heb jij je voorgenomen om te groeien als stylist en jouw aanbod zo compleet mogelijk te maken? Dan zien we je graag tijdens één van de volgende trainingsdata:

Start: 24 juli 8 lesdagen (m.u.v 15 & 22 aug)

We zijn trots dat we in onze academy al veel ambitieuze vrouwen hebben mogen opleiden tot allround stylisten. Ga jij net als deze allround stylisten nu echt knallen met jouw onderneming? Meld je dan nu aan!