Henna Brows zijn de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het verschil met normale wenkbrauwverf is dat je met henna ook de huid mee verft wat een zachte tot donkere schaduw achterlaat op de huid. Hiermee creëer je een super strakke " powderbrow". 

Wij werken met het merk Supercilium. Supercilium is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf, want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. we mengen het puur en alleen met (rozen)water. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Supercilium Brow Henna kan 5 tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. 

Wanneer liever geen Henna Brows?

  • Bij een zeer vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.
  • Als u al heel donkere en volle wenkbrauwen heeft. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
  • Wanneer uw huid geïrriteerd is of bij wondjes in en rondom de wenkbrauwen.
  • Als u allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer u ooit een allergie heeft gekregen na het aanbrengen van een hennatatoeage.
  • Als u zwanger bent.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u de avond na de behandeling uw wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de kleur eerder vervagen.

Vermijd met Henna Brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

 

Ben je nog nooit in aanraking geweest met Henna (tatoeage of henna in je haar) plan dan voor je een afspraak maakt een henna test in om te bekijken of je geen allergie hebt


Duur

60 minuten

Prijzen

€ 47,50,-