One by One wimperextensions

Training @ Flawless Zwolle

€ 555,- excl.
Mail ons voor de mogelijkheden

Russian Volume Wimperextensions

Training @ Flawless Zwolle

€ 555,- excl.
Mail ons voor de mogelijkheden

Lash Volume Lift

Training @ Flawless Zwolle

€ 444,- excl.
Mail ons voor de mogelijkheden

Allround opleiding: Lash & Brow stylist

Lash & Brow Bar Businnes Babe

Allround opleiding

Training @ Flawless Zwolle

6 Maart 2023 starten we weer met een nieuwe groep!

TIJDELIJK: Van € 4108,- nu voor € 3500,-

“Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren.”

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, of je nu een ervaren lash-stylist bent of je net wilt beginnen. We hebben verschillende cursussen, met verschillende niveaus! Veel van onze trainingen focussen zich op een specifieke skill die zowel interessant kan zijn voor een beginner als voor een meer ervaren stylist. 

Heb je nog helemaal geen ervaring en wil je je eigen salon opzetten? Dan is de AllRound training iets voor jou! Interesse of andere vragen?  Neem dan even contact met me op! 

Leuk dat je een cursus op het oog hebt! We plannen onze cursussen vaak enkele weken van ten voren in, dit wisselt een beetje en is afhankelijk van capaciteit + interesse. Mocht je graag een cursus willen doen die er niet tussen staat, of kun je niet op de aangegeven dagen, stuur ons dan even een berichtje op info@ilookflawless.nl en we denken met je mee! 

We vragen je voordat de cursus begint om een aanbetaling. Voorafgaand aan de cursus moet je het gehele bedrag voldaan hebben. 

Alle bedragen die je ziet zijn exclusief BTW, maar de BTW kan je natuurlijk terugvragen! Wil je meer weten of hoe dat werkt? Dan is onze All-Round cursus wellicht iets voor jou!

Leuk dat je interesse hebt in onze trainingen!

Ik heb r ontzettend veel zin in om samen met jou aan de slag te gaan! Mocht je nog andere vragen hebben, of meer willen weten over de cursus, dan kun je altijd even contact met me opnemen via info@ilookflawless.nl.

Liefs, Amanda

Flawless academy

Wij leiden TOPSTYLISTES op EN leren je ondernemen.

Lash & Brow opleidingen & Trainingen
Online & Offline Academy
Beauty Business trainingen
Social Media Masterclasses
Business mindset trainingen
Marketing trainingen
0
enthousiaste cursisten gingen je al voor

Opleidingen: