TRAININGEN BY FLAWLESS

 

De beste stylist worden in jouw regio? Flawless is dé plek om je te specialiseren in wimper- en wenkbrauwstyling en om jouw expertise uit te breiden. Wij werken alleen met de allerbeste verzorgingsproducten zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen!

0
enthousiaste cursisten gingen je al voor

Voor de ambitieuze lash- en browstylist (in spé)!

 • Voor zowel onervaren als ervaren stylisten.
 • Voor de stylist die NEXT LEVEL wil gaan in haar expertise.
 • Voor de ambitieuze stylist bij wie persoonlijke ontwikkeling voorop staat.
 • Voor hem/haar die graag zelfverzekerder wil worden als stylist, ondernemer en als.. persoon!
 • Voor de stylisten die haar behandelingen uit wil breiden.
 • Voor de styliste die droomt van een eigen salon!

En in onze Academy leer je niet alleen de kneepjes van het vak…

 • Je leert zichtbaar zijn
 • Kwaliteit te leveren
 • De waarde van JEZELF zijn

Onze cursussen

Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Heb je een training op het oog, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Een training of opleiding bij Flawless staat voor:

 

✓ Vakkennis van ontzettend hoge kwaliteit

✓ Al het benodigde lesmateriaal is inbegrepen

✓ Inbegrepen lunches

✓ Veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

(Max. 4 cursisten per docent)

Lash&BROW Bar Business Babe

WEER BESCHIKBAAR!

STARTDATA:

24-10-2022  //  10:00 – 17:00

LOCATIE: Flawless Zwolle

INHOUD

“Met al mijn vakdiploma’s op zak besloot ik in 2014 mijn hart te volgen en een sprong in het diepe te wagen. Ik startte mijn eigen salon en tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die sprong heb durven te maken” – Amanda.

Het is een keuze waar iedere ondernemer in spé voor komt te staan. Ik geloof dat als je diep van binnen die kriebel voelt, die spark en dat verlangen hebt om ooit je eigen business te starten je eigenlijk geen keus hébt. Het is alleen de vraag: Wanneer durf je de sprong te wagen?

In onze  Academy begeleiden we jou op het pad naar dit vertrouwen. We leren je de skills, vaardigheden, kennis en kwaliteiten die je nodig hebt om je eigen droom business succesvol te starten!

✓ Tijdens deze training leer je  verschillende populaire en tijdloze brow- en lashstyling technieken.

✓ We delen ook alles wat je nodig hebt in sales en management, zodat jij alle facetten beheerst om van jouw beauty business een succes te maken

✓ Perfect voor jou als jij je eigen beautysalon wil beginnen

nu met 1000,- korting!

van € 4249,- voor

€ 3249,- excl btw

online masterclass

BROW LAMINATION incl TINT & HYBRID DYE

Yay! We have just launched our first unique online masterclass… in English! 

This masterclass is for you if:

 • You already have some experience with brow styling
 • You want to learn everything about thé brow trend of 2021
 • You are ready to take the next step in your development

€ 199,- excl VAT

Browmapping Stylist

WEER BESCHIKBAAR!

Te reserveren op maandag / zaterdag

LOCATIE: Flawless Zwolle

INHOUD:

De basis van alles op het gebied van wenkbrauwen en tevens het allerbelangrijkste onderdeel om tot in de puntjes de beheersen voor iedere browstylist!

We gaan dieper in op de anatomie van de wenkbrauw, verschillende teken- en meettechnieken en je krijgt tips en tricks voor het creëren van de mooiste wenkies!

✓ Inclusief handige browmapping tool

✓ Voor zowel de ervaren al onervaren stylist

Let op! Je moet zelf twee modellen meenemen naar deze training.

€ 100,- excl btw

Henna Brows Stylist

WEER BESCHIKBAAR!

Te reserveren op maandag / zaterdag

LOCATIE: Flawless Zwolle

INHOUD:

Tijdens deze cursus leren we jou alle technieken van Henna Brows met het merk Supercilium! Als Brow styliste is het belangrijk meerdere technieken te beheersen, zodat je iedere klant van dienst kunt zijn met het creëren van perfecte wenkbrauwen.

✓ Inclusief Cursusboek, certificaat en gebruik van alle materialen

✓ Gratis startpakket met alle henna benodigdheden van Supercilium twv €225,-

✓ Geschikt voor de ervaren Brow styliste die haar dienstverlening uit wil breiden met Henna Brows.

Let op! Je moet twee modellen meenemen naar deze training.

€ 395,- excl btw

Flawless Brow Lamination Stylist

Online & Offline

Te reserveren op maandag / zaterdag

INHOUD

De trend van 2021. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule.

Tijdens deze intensieve lesdag of online cursus leer je niet alleen de skills van de prachtige allernieuwste trend “Browlamination”. Maar passen we ook 2 methodes toe om ze te verven. De “normale” refectocil verf en de allernieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen.

€595,- / €199,- excl btw

Hybrid Brows Stylist

Te reserveren op maandag / zaterdag

INHOUD

Deze nieuwste trend is de game changer op het gebied van wenkbrauw behandelingen. Hybrid Brows (ook wel bekend als bronsun) is een van de langst blijvende verven die er op dit moment verkrijgbaar is. 

€ 395,- excl btw

Meer info volgt (snel…)

Lash Volume Lift Stylist

WEER BESCHIKBAAR!

Te reserveren op maandag / zaterdag

LOCATIE: Flawless Zwolle

INHOUD

In deze training ga je de behandeling, waarmee de natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld, masteren.

De combinatie van voedingsstoffen, vitaminen en aminozuren maken de wimpers 30% tot 50% dikker en langer. De Flawless formule helpt dit effect gedurende maximaal 6 weken te behouden! Je leert er tijdens deze dag alles over. 

✓ Starterspakket van Lami Lashes (t.w.v. €165,-)

✓ Certificaat

✓ Lunch

Let op! Je moet zelf twee modellen meenemen naar deze training.

€ 399,- excl btw

Allround Brow Stylist

WEER BESCHIKBAAR!

Te reserveren op maandag / zaterdag

LOCATIE: Flawless Zwolle

INHOUD

Wil jij leren hoe je een wenkbrauw bold & beautiful maakt? Tijdens deze cursus leren we jou alle technieken! Shapen, epileren, harsen, bijknippen, verven en stylen met brow make up, het komt allemaal aan bod.

Na deze cursus heb je alle kennis en technieken in huis om als professional Brow stylist aan de slag te gaan!

✓ Inclusief starterspakket, tweezer, wax heater, sticks & producten, cursusboek en certificaat.

✓ Cursus dag is inclusief gratis lunch

✓ Let op! Je moet twee modellen meenemen naar deze training.

€ 495,- excl btw

Ombre Brows Stylist

In overleg te reserveren op maandag / zaterdag

INHOUD

Ben jij klaar om de wereld van permanente make up te ontdekken? Deze pixel techniek is DE trend op het gebied van (S)PMU. Maak de mooiste powder brows voor je klanten. Tijdens deze 4 daagse training zorgen we ervoor dat jij de wereld van Ombre Brows kan veroveren.

✓ Inclusief machine & starterspakket

✓ max 4 personen kleine groepjes intensieve begeleiding.

€ 2999,- excl btw

Meer info volgt (snel…)

One By One, Russian Volume & Browvitamin zijn in overleg in te plannen!

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, of je nu een ervaren lash-stylist bent of je net wilt beginnen. We hebben verschillende cursussen, met verschillende niveaus! Veel van onze trainingen focussen zich op een specifieke skill die zowel interessant kan zijn voor een beginner als voor een meer ervaren stylist. 

Heb je nog helemaal geen ervaring en wil je je eigen salon opzetten? Dan is de AllRound training iets voor jou! Interesse of andere vragen?  Neem dan even contact met me op! 

Leuk dat je een cursus op het oog hebt! We plannen onze cursussen vaak enkele weken van ten voren in, dit wisselt een beetje en is afhankelijk van capaciteit + interesse. Mocht je graag een cursus willen doen die er niet tussen staat, of kun je niet op de aangegeven dagen, stuur ons dan even een berichtje op info@ilookflawless.nl en we denken met je mee! 

We vragen je voordat de cursus begint om een aanbetaling. Voorafgaand aan de cursus moet je het gehele bedrag voldaan hebben. 

Alle bedragen die je ziet zijn exclusief BTW, maar de BTW kan je natuurlijk terugvragen! Wil je meer weten of hoe dat werkt? Dan is onze All-Round cursus wellicht iets voor jou!

Leuk dat je interesse hebt in onze trainingen! Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met jou aan de slag te gaan! Mocht je nog andere vragen hebben, of meer willen weten over de cursus, dan kun je altijd even contact met me opnemen via info@ilookflawless.nl.

Liefs, Amanda