TRAININGEN BY FLAWLESS

Voor de ambitieuze lash- en browstylist (in spé)

De beste stylist worden in jouw regio? Flawless is dé plek om je te specialiseren in wimper- en wenkbrauwstyling en om jouw expertise uit te breiden. Wij werken alleen met de allerbeste verzorgingsproducten zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen!

Ben je een ervaren Wenkbrauwstylist maar wil je graag voor extra perfectie de nieuwste teken technieken leren? 

Tijdens de module gaan we dieper in op het perfect uittekenen van de wenkbrauwen en zal ik je verschillende tips & tricks mee geven om perfecte wenkbrauwen te creëren.

✓ Inclusief Cursusboek, certificaat en gebruik van alle materialen

✓ Cursus van 2 uur

✓ Let op! Je moet zelf een model meenemen naar deze training.

Het aanbod van onze cursussen wisselt constant. Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Heb je een training op het oog, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Alle trainingen zijn altijd: 

✓ Ontzettend hoge kwaliteit, sterkte achtergrond / basis van de technieken 

✓ Inclusief lesmateriaal en certificaat 

✓ Maximaal 2 cursisten per trainer, dus veel persoonlijk begeleiding.

0
enthousiaste cursisten gingen je al voor

Geschikt voor jou als je:

Een lash- of browstylist (in spé) bent die meer wil leren, zichzelf wil blijven ontwikkelen of extra skills wil aanleren. Onze cursussen zijn zowel beschikt voor beginners als wat meer ervaren meiden.

  • Voor beginners en ervaren cursisten
  • Als je extra behandelingen en skills wilt aanleren
  • Je bent ambitieus en je persoonlijke ontwikkeling staat voorop
  • Bereid je expertise uit.

Onze cursussen

Browmapping

2 okt | 10:00 – 12:00 u

✓ Training van anderhalf uur

✓ Ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen

✓ Inclusief handige browmapping tool

€ 100,- excl btw

Henna Brows

09 okt | 13:00 – 17:00 u

Wenkbrauwen zijn hip & hot! Wenkbrauwen bepalen dan ook een groot gedeelte van je uitstraling. Wil jij leren hoe je een wenkbrauw bold & beautiful maakt? Henna it is!

✓ Inclusief Cursusboek, certificaat en gebruik van alle materialen

✓ Gratis startpakket met alle henna benodigdheden van Supercilium twv €225,-

✓ Geschikt voor de ervaren Brow styliste die haar dienstverlening uit wil breiden met Henna Brows.

€ 395,- excl btw

Lash Lift

16 okt | 10:00 – 17:00 u

Een behandeling waarmee natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld.

De combinatie van voedingsstoffen, vitaminen en aminozuren maken de wimpers 30% tot 50% dikker en langer. De Flawless formule helpt dit effect gedurende maximaal 6 weken te behouden!

✓ Inclusief starterspakketvan Lami Lashes (twv €165,-) en certificaat

✓ Let op! Je moet zelf een model meenemen naar deze training.

€ 399,- excl btw

Brow Lamination

02 okt | 14:30 – 16:00 u

Ook wel “Fluffy Brows” genoemd, de trend van 2020. Door middel van verschillende lotions zorgen we ervoor dat de wenkbrauw haren de juiste richting op blijven staan. Door dat we ze mooi naar boven laten wijzen creëeren we een prachtige volle wenkbrauw!

€ 199,- / € 299,- excl btw

One by One Eyelash Stylist

25 okt |   10:00 – 17:00 u

Tijdens deze training leer ik u de basistechnieken van het vak. We zorgen er samen voor dat u aan het einde van de dag de basis aan theorie en praktijk hebt ervaren en kunt beginnen met het zetten van wimperextensions. De opleiding is geschikt voor iedereen die wimperstylist wil worden.

✓ Kleine groep van max. 6 mensen

✓ Inclusief starterspakket, lunch en certificaat.

✓ Let op! Je moet zelf een model meenemen naar deze training.

€ 495,- excl btw

Brow stylist

06 nov | 10:00 – 17:00 u

Wil jij leren hoe je een wenkbrauw bold & beautiful maakt? Tijdens onze cursus leren we jou alle technieken! Shapen, epileren, harsen, bijknippen, verven en stylen met brow make up, het komt allemaal aan bod. Na deze cursus heb je alle kennis en technieken in huis om een Brow styliste te worden!

✓ Inclusief starterspakket, tweezer, wax heater, sticks & producten, cursusboek en certificaat.

✓ Cursus dag is inclusief gratis lunch

€ 495,- excl btw

All-Round Beauty Stylist

Vanaf week 40 | 8x maandag 10:00 – 17:00 u

Jij hebt geen bedrijfje met klantjes. Je bent een serieuze ondernemer met haar eigen stijl en missie. Een zakenvrouw die alle potentie heeft een succes te zijn. De stylisten van team Flawless zien jou en juichen jouw talent toe! Het is onze goal om talentvolle stylisten alle handvaten mee te geven zodat zij zich tot een succesvolle zakenvrouw ontwikkelen.

✓ Tijdens deze training leer je  verschillende populaire en tijdloze brow- en lashstyling technieken.

✓ We delen ook alles wat je nodig hebt in sales en management, zodat jij alle facetten beheerst om van jouw beauty business een succes te maken

✓ Perfect voor jou als jij je eigen beautysalon wil beginnen

VAN €4700,-

VOOR € 2995,- excl btw

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, of je nu een ervaren lash-stylist bent of je net wilt beginnen. We hebben verschillende cursussen, met verschillende niveaus! Veel van onze trainingen focussen zich op een specifieke skill die zowel interessant kan zijn voor een beginner als voor een meer ervaren stylist. 

Heb je nog helemaal geen ervaring en wil je je eigen salon opzetten? Dan is de AllRound training iets voor jou! Interesse of andere vragen?  Neem dan even contact met me op! 

Leuk dat je een cursus op het oog hebt! We plannen onze cursussen vaak enkele weken van ten voren in, dit wisselt een beetje en is afhankelijk van capaciteit + interesse. Mocht je graag een cursus willen doen die er niet tussen staat, of kun je niet op de aangegeven dagen, stuur ons dan even een berichtje op info@ilookflawless.nl en we denken met je mee! 

We vragen je voordat de cursus begint om een aanbetaling. Voorafgaand aan de cursus moet je het gehele bedrag voldaan hebben. 

Alle bedragen die je ziet zijn exclusief BTW, maar de BTW kan je natuurlijk terugvragen! Wil je meer weten of hoe dat werkt? Dan is onze All-Round cursus wellicht iets voor jou!

Leuk dat je interesse hebt in onze trainingen! Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met jou aan de slag te gaan! Mocht je nog andere vragen hebben, of meer willen weten over de cursus, dan kun je altijd even contact met me opnemen via info@ilookflawless.nl.

Liefs, Amanda