(behandeling zonder naald!)

Als een van de eerste salons in Nederland zijn wij super trots dat we deze behandeling mogen aanbieden. (Lip-)fillers zonder naald! Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch kan het! Dankzij de allernieuwste technieken kunnen we door middel van luchtdruk hyaluron inbrengen. Dit doen we met de zogenaamde "IRIpen". Bij Flawless streven we naar perfectie en daarom werken we met de beste pen en de beste hyaluron producten.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt. Deze stof neemt in de loop der jaren af waardoor we rimpels krijgen of onze lippen dunner worden. Het opvullen van de lippen, neusplooi en fijne lijntjes kan nu naaldloos en zeer snel gedaan worden.


Twijfelde je altijd al, omdat je die naald zo eng vind? Dan is dit je kans! En omdat we geen naaldsporen achterlaten kan je de behandeling op elk moment ondergaan. Zelfs onder werktijd of vlak voor een feestje. Door middel van deze techniek is er namelijk nauwelijks kans op zwelling en blauwe plekken Hyaluron blijft gemiddeld 12-18 maanden in je huid.


Nazorg

  • Hyaluron bindt zich aan water. Het is daarom belangrijk na de behandeling veel water te drinken.
  • 2 dagen niet sporten, geen sauna en geen alcohol drinken.
  • 1 dag geen make-up op je lippen.
  • Mochten er bobbeltjes aanwezig zijn; masseer deze de eerste paar dagen tot je ze niet meer voelt.
  • Eventuele zwelling en blauwe plekjes zullen binnen 1-5 dagen verdwijnen.

Wil je een voller resultaat? Na twee weken kun je wederom een behandeling ondergaan.

S100 Houdbaarheid: 6-12 maanden.
S300 Houdbaarheid: 8-18 maanden.
S500 Houdbaarheid: 12-24 maanden

Duur

45 min

Kosten

0,5ml €199,-
1ml €299,-