Hybrid brows

Deze nieuwste trend is de game changer op het gebied van wenkbrauw behandelingen. Hybrid Brows (ook wel bekend als wenkbrauwverf) is een van de langst blijvende verven die er op dit moment verkrijgbaar is.

De verf zit tot wel 7 weken op de haren (vervaagt niet maar groeit uit) en geeft voor wel 7 dagen een henna tattoo effect. We werken tijdens deze cursus met Bronsun producten

✓ Inclusief theorie, kleuren theorie, demo en tips & tricks

✓ Kleine groepjes van max 4 personen. Intensieve begeleiding, ook na de cursus dag staan we altijd voor je klaar

✓ Met Starterspakket van Bronsun twv: €127,50

✓ Niveau: ervaring met harsen & epileren vereist.

 

DUUR

De cursusdag duurt 6 uur

KOSTEN

€ 395,- (excl. BTW) inclusief starterspakket van Bronsun twv: €127,50

INHOUD

  • Theorie + kleurentheorie
  • Diverse manieren voor het perfect stijlen van de wenkbrauwen
  • Demo’s 

Let op: je hebt twee modellen nodig voor deze cursus

Eerstvolgende trainingsdag

29 jan & 28 feb | 10:00 – 18:00 uur  | Locatie: Zwolle

Meld je aan of stel je vraag

Het aanbod van onze cursussen wisselt constant. Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Ben je geïnteresseerd in deze training, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Alle trainingen zijn altijd: 

✓ Ontzettend hoge kwaliteit, sterkte achtergrond / basis van de technieken 

✓ Inclusief lesmateriaal en certificaat 

✓ Maximaal 2 cursisten per trainer, dus veel persoonlijk begeleiding.

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa