Lash&BROW BAR
business babe

“Met al mijn vakdiploma’s op zak besloot ik in 2014 mijn hart te volgen en een sprong in het diepe te wagen. Ik startte mijn eigen salon en tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die sprong heb durven te maken” – Amanda.

Het is een keuze waar iedere ondernemer in spé voor komt te staan. Ik geloof dat als je diep van binnen die kriebel voelt, die spark en dat verlangen hebt om ooit je eigen business te starten je eigenlijk geen keus hébt. Het is alleen de vraag: Wanneer durf je de sprong te wagen?

In onze Academy begeleiden we jou op het pad naar dit vertrouwen. We leren je de skills, vaardigheden, kennis en kwaliteiten die je nodig hebt om je eigen droom business succesvol te starten!

De Training

Ben jij ook vastbesloten, of droom jij ervan, om van jouw onderneming een bloeiende beauty business te maken? Dan heeft onze Academy alle aspecten die jij nodig hebt om succesvol te worden!

Droom jij al jaren van je eigen bedrijf?

✓ Zou jij je willen omscholen?

✓ Wil jij een carrière in de beauty branche?

✓ Wil jij de baas worden over jouw eigen agenda en tijd?

✓ Heb jij het gevoel dat het “te laat” is om een andere carrière te kiezen?

✓ Ben je al stylist maar wil je NEXT LEVEL gaan?

✓ Wil jij je skills verbeteren en echt de beste worden in jouw vak?

✓  Zoek je handvaten om je eigen salon te starten?

✓  Wil je wel… maar heb je geen idee waar te beginnen?

✓ Zou je graag zelfverzekerder worden als stylist, ondernemer en als.. persoon?

✓  Tijdens deze training leer je  verschillende populaire en tijdloze brow- en lashstyling technieken.

✓ We delen ook alles wat je nodig hebt omtrent sales, social media, emailmarketing en,  management, zodat jij alle facetten beheerst om van jouw beauty business een succes te maken

✓ Perfect voor jou als jij je eigen beautysalon wil beginnen!

Scroll down voor meer info!

START

23-1-2023   – NIEUWE DATA! 

DUUR

De cursus duurt 8 maandagen van 10-17 uur

Locatie

Flawless Zwolle, Assiesplein 6, 8011 XD Zwolle

INVESTERING

Totale waarde van € 4249,- nu voor € 3749,- (excl. BTW) (betaling in termijnen mogelijk)

 • Meld je aan vóór 31-12-2022 en ontvang € 1000,- korting!

  Van € 4249,- voor € 3249,- 

Betalingsmogelijkheden

Met korting:

 •  1 termijn: € 3931,92
 • 3 termijnen: € 1360,64
 • 6 termijnen: € 755,32 

Zonder korting:

 • 1 termijn: €4931,92
 • 3 termijnen: €1693,97
 • 6 termijnen: € 921,98

Wil je in 6 termijnen betalen? Neem dan even contact met ons op. 

LET OP: De korting van € 1000,- euro vervalt na 31-12-2022

Inclusief EXTRA’s 

 • Starterspakket
 • Theoriemappen
 • Levenslang toegang tot de online academy
 • Levenslang 10% korting op webshop artikelen
 • Lunch
 • Certificaat

Geen ervaring of vooropleiding vereist.

Deze opleiding is door iedereen te volgen en biedt een COMPLEET pakket voor iedereen die als brow- en lash stylist aan het werk wil en/of haar eigen salon wil starten.

Inhoud van de opleiding

Brows

Brow mapping (t.w.v. € 100,-) De basis van álles op het gebied van wenkbrauwen en tevens het allerbelangrijkste onderdeel om tot in de puntjes te beheersen voor iedere browstylist! We gaan dieper in op de anatomie van de wenkbrauw, verschillende teken- en meettechnieken en je krijgt tips en tricks voor het creëren van de mooiste wenkies!

  • Inclusief handige browmapping tool!

Brow Vitamine (t.w.v. € 385,-) Tijdens deze training ga je leren hoe je door middel van micro naalden, in combinatie met de brow vitamine, slapende haarstukjes weer ‘wakker kunt maken’. Een ideale behandeling voor de klant die te veel haartjes heeft weggeplukt van haar wenkbrauwen of door andere oorzaken haarverlies heeft geleden. Hoe voer je deze behandeling uit? Hoe gebruik je micro naalden en hoe stimuleer je de haarzakjes? Dat ga je leren in deze training.

✓  Henna Brows (t.w.v. € 395,-) In deze training richten we ons op het creëren van een Flawless Bold Brow door middel van Henna verf. Je gaat leren hoe je de wenkbrauw voorbereid, hoe je een mooie vorm maakt, hoe je de perfecte kleur bepaalt, welke (verf) technieken er zijn en hoe je deze toepast. Henna verf kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar geeft ook een stempel op de huid. Jij beheerst aan het einde van deze dag de juiste techniek voor de mooiste stempel!

✓  Hybrid Brows (t.w.v. € 395,-) Deze nieuwste trend is de game changer op het gebied van wenkbrauw behandelingen. Hybrid Brows, ook wel bekend als bronsum brows, is een van de langst houdende verven die er op dit moment verkrijgbaar is. In deze training leer je alles over de verschillende verfsoorten en de verschillende werkingen en werkwijzes. Je gaat de bijbehorende technieken masteren. Leert de speciale Flawless trucjes die deze techniek tot een next level brengen! Na deze dag ben je een Hybrid Brow Pro!

Flawless Brow Lamination, incl. tint en Hybrid tint (t.w.v. € 595,-) Eén van de populairste wenkbrauw behandelingen van dit moment en jij gaat hem masteren tijdens deze dag. Door middel van een speciale lotion formule veranderen we de structuur van de wenkbrauwhaartjes en plaatsen wij de haartjes in een gewenste richting. Tijdens deze intensieve lesdag leer je niet alleen de skills en trucjes van deze nieuwste trends maar passen we ook twee verfmethodes toe. De bekende Refectocil en de allernieuwste trend op het gebied van verf: Bronsumverf!

✓ Allround Brow Styling (t.w.v. € 495,-) Tijdens deze dag leren we je alles op het gebied van shapen, epileren, harsen, verven en stylen met brow make up. Na deze cursus beheers je alle kennis en technieken van een professionele Brow stylist!

lashes

One by One Eyelash extensions (t.w.v. € 495,-) Hier leren we jou de basistechnieken van de one-by-one wimper techniek. We beginnen met een stuk theorie, welke extensions zijn er? Welk type extension gebruik je voor welke klant? We behandelen veel gemaakte fouten en de do’s en dont’s. We sluiten de ochtend af met het oefenen op oefenhoofden. Na de lunch ga je aan het werk op je model en aan het einde van deze dag kun je zelf beginnen met het zetten van wimperextensions! 

Russian Volume Eyelash extensions (t.w.v. € 495,-) Met deze techniek creëer je nog meer volume bij de wimpers! Hier plaats je niet één haartje per wimper -zoals bij de One by One techniek- maar werk je met “fans”. Dit zijn waaiertjes van meerdere wimper extensions die je aan één wimper bevestigd. Tijdens deze training leren we jou de Russian Volume Waaiertechniek. Deze specialistische methode vraagt om veel aandacht en precisie. We beginnen met een stukje theorie. Je leert tijdens de Russian Volume Eyelash Extensions training de waaiertjes -fans- maken en te plaatsen. Ook bij deze training werk je op een model.

Lash Volume Lift (t.w.v. € 399,-) We beginnen met de theorie waarin we o.a. de lash lift techniek behandelen, hoe je een tint creëert, welke siliconen er zijn en wanneer je ze gebruikt. Je leert wat lash botox is en hoe je het toepast. Wat zijn anti rimpel pads? Welke lotions zijn er en welke vermijd je liever? Je leert het tijdens deze training. We werken op modellen en aan het einde van de dag beheers jij de technieken, ken je de handigste trucjes en weet jij hoe je door middel van de Lash Volume Lift natuurlijke wimpers kunt liften en krullen! 

  • In deze training werken we met Lami Lashes. Een vegan, cruelty free merk met oog voor duurzaamheid.

business

✓  Salon Management – We delen alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken met jouw unieke droom business. Wat heb je nodig? Hoe zet je een administratie op? Waar moet je aan denken? Hoe bereken je je prijzen? Je leert specifieke do’s en dont’s uit mijn jarenlange ervaring. 

✓  Email marketing – Wat is de belangrijkste marketing tool? Wat zijn fouten die je moet vermijden bij het opzetten van een email marketing plan? Welke woorden trekken klanten aan en welke stoten ze af? Welke programma’s gebruik je hiervoor? 

✓  Social media marketing – Ik bouwde een trouwe insta achterban op, waar ik dagelijks mijn klanten van binnenkrijg in de salon en in de academy. Jouw bedrijf’s socials hoeven niet vervelend en tijdrovend te zijn, maar tijdbesparend en winstgevend! In deze uitgebreide module leer ik jou precies HOE je dit succes behaald.

✓  Master your Business Mindset! – Mindset is ALLES, met alle oefeningen die je krijgt in deze module stel je jouw mindset in op SUCCES! Je stopt met jezelf klein maken en gaat geloven, vertrouwen en STAAN voor je kwaliteiten, voor je droom en voor jouw SUCCES!

Na deze allround LASH & BROW BAR BUSINESS BABE opleiding beheers jij alle facetten om van jouw beauty business een succes te maken.

Dát is onze FLAWLESS belofte aan jou!

Wat dit de ultieme lash en brow opleiding maakt?

 • Intensieve lesdagen met VEEL praktijk
 • Voorbereidende videolessen
 • Specialistische theorielessen 
 • Online Academy met levenslang toegang
 • Live Demonstraties
 • Verslagen en videomateriaal van de lesdagen
 • Q&A’s
 • Mindset oefeningen
 • Business trainingen
 • Kleine groepen
 • Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Altijd toegang tot de expertise van onze topstylisten
 • Levenslang 10% korting op onze webshop
 • Groeps chat voor al je vragen op ieder moment

AND MOST IMPORTANT… LOT’S OF FUN!

Tijdens deze opleiding wordt je omringd met professionals die je meenemen in hun ervaring, kennis en LIEFDE voor het vak. Het kan niet anders dan dat je op slag verliefd wordt op dit vak en dat je een VLIEGENDE START maakt met jouw beauty business!
 

vOOR WIE?

Deze opleiding is DE opleiding als je jouw eigen salon wilt starten, jouw eigen beauty business wilt runnen en de beste wilt worden in jouw vak als LASH & BROW STYLIST.

Eerst volgende startmoment

23-1-2023 

Nog 4 plekken beschikbaar

8 Maandagen lang @  Flawless Zwolle

Meld je aan voor 31-12-2022 en ontvang

€ 1000,- KORTING

Aanmeld uitleg

 1. Klik hieronder op de aanmeldbutton.
 2. Klik in de online afspraak pagina op ‘cursus en workshops’.
 3. Selecteer de gewenste opleiding. Wanneer je er op klikt, kleurt hij donkergrijs.
 4. Scrol terug naar boven (op je telefoon scrol je naar beneden) en klik op de beschikbare tijd die in een donkerbruin  vakje wordt aangegeven. 
 5. Mocht je nog niet ingeschreven staan bij ons, krijg je daar een melding van met het aanmeldformulier erbij. Mocht je al bij ons ingeschreven staan kun je doorklikken en kom je bij de algemene voorwaarden. Wanneer je deze aan vinkt kom je bij de betalingspagina. 

betalings uitleg

 1. Op de betalingspagina kun je door middel van de Ideal link aan te vinken het bedrag in één keer overmaken. 
 2. Mocht je in 3 termijnen willen betalen vink je de optie “alleen aanbetalen (€ 1360,64) aan. 
 3. Wil je graag in 6 termijnen betalen, dan kun je om je aan te melden een mailtje sturen naar info@ilookflawless.nl of door middel van onderstaand vragenformulier. Het eerste maandbedrag van € 755,32 kun je overmaken op rekeningnummer: NL23 RABO 0308614453 o.n.v. Flawless

Mocht je er niet uit komen, neem gerust contact met ons op!

stel je vraag

We zijn trots dat we in onze academy al veel ambitieuze vrouwen hebben mogen opleiden tot allround stylisten. Ga jij net als deze allround stylisten nu echt knallen met jouw onderneming? Meld je dan nu aan!

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.