All-Round beauty stylist

Jij hebt geen bedrijfje met klantjes. Je bent een serieuze ondernemer met haar eigen stijl en missie. Een zakenvrouw die alle potentie heeft een succes te zijn. De stylisten van team Flawless zien jou en juichen jouw talent toe! Het is onze goal om talentvolle stylisten alle handvaten mee te geven zodat zij zich tot een succesvolle zakenvrouw ontwikkelen.

Hiervoor hebben wij de Allround Academy opgericht, waar je naast het eigen maken van de perfecte behandelingen ook alles te weten komt over sales & management!

Ben jij ook vastbesloten om van jouw onderneming een bloeiende beauty business te maken? Dan heeft de Allround Academy alle aspecten die jij nodig hebt om succesvol te worden!

✓ Tijdens deze training leer je  verschillende populaire en tijdloze brow- en lashstyling technieken.

✓ We delen ook alles wat je nodig hebt in sales en management, zodat jij alle facetten beheerst om van jouw beauty business een succes te maken

✓ Perfect voor jou als jij je eigen beautysalon wil beginnen

DUUR

De cursus duurt 8 maandagen van 10-17 uur

KOSTEN

€ 4759,- (excl. BTW) (betaling in termijnen mogelijk)

EXTRA

  • Starterspakket
  • Toegang tot de waardevolle Facebook groep
  • 10% korting op webshop artikelen

Inhoud van de cursus

✓ One By One Eyelash Stylist Business Training (twv €1499,-) Tijdens deze training leer je de basistechnieken van het vak. We zorgen er samen voor dat u aan het einde van de training de basis aan theorie en praktijk hebt ervaren en kunt beginnen met het zetten van wimperextensions.

✓ All round Brow Stylist (twv €495,-) Wil jij leren hoe je een wenkbrauw bold & beautiful maakt? Tijdens onze cursus leren we jou alle technieken! Shapen, epileren, harsen, bijknippen, verven en stylen met brow make up, het komt allemaal aan bod.

✓ Henna Brows Stylist (twv €295,-) Wil jij leren hoe je een wenkbrauw bold & beautiful maakt? Henna it is!

✓ Lash Volume Lift/ Lash & Brow Lamination Stylist (twv €399,-) Een behandeling waarmee natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld.

✓ BBGlow Stylist (twv €950,-) BBGlow is een behandeling die de huid door middel van nano naaldjes die in de opperhuid wordt ingebracht een Flawless “glow” geeft. Het egaliseert de huid en zorgt ervoor dat je er fris uitziet.

✓ Extra: Browvitamin en Browmapping (twv €485,-) Tijdens de Browmapping training gaan we dieper in op het perfect uittekenen van de wenkbrauwen en zal ik je verschillende tips & tricks mee geven om perfecte wenkbrauwen te creëren.

We delen ook alles wat je nodig hebt in sales en management, zodat jij alle facetten beheerst om van jouw beauty business een succes te maken.

Eerstvolgend startmoment

18 februari – en dan 8 vrijdagen lang | Zwolle

stel je vraag

We zijn trots dat we in onze academy al veel ambitieuze vrouwen hebben mogen opleiden tot allround stylisten. Ga jij net als deze allround stylisten nu echt knallen met jouw onderneming? Meld je dan nu aan!

Het aanbod van onze cursussen wisselt constant. Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Ben je geïnteresseerd in deze training, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Alle trainingen zijn altijd: 

✓ Ontzettend hoge kwaliteit, sterkte achtergrond / basis van de technieken 

✓ Inclusief lesmateriaal en certificaat 

✓ Maximaal 2 cursisten per trainer, dus veel persoonlijk begeleiding.

✓ Extra als je je aanmeldt voor 1 september 2021

Gratis training: Russian Volume Stylist (twv €395,-) De Russian Volume techniek brengt je als wimperstylist naar een hoger niveau. Tijdens deze training leer je alle basistechnieken van de Russian Volume techniek. Zowel praktijk als theorie.

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.