Flawless BROW LAMINATION

De trend van 2020. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule.

Tijdens deze intensieve lesdag leer je niet alleen de skills van de prachtige allernieuwste trend “Browlamination”. Maar passen we ook 2 methodes toe om ze te verven. De “normale” refectocil verf en de allernieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen.
De bronsun hybrid tint.

Dé cursus om alles te leren over de browlift, een van de populairste behandelingen van het afgelopen jaar. We leren je 5 verschillende looks zodat je dit bij elke klant kan toepassen.

✓ Mogelijk om deze cursus offline (Nederlands) of online (Engels) te volgen!

✓ Keuze tussen cursus met of zonder starterspakket

✓ Inclusief Cursusboek, certificaat en gebruik van alle materialen

 

DUUR

De cursusdag duurt 8 uur

KOSTEN

Offline €595,- (excl. BTW), inclusief starterspakket €127,50 en van Lami Lashes van €165,-

Online EARLYBIRD

€99,- (excl. BTW) 

INHOUD STARTERSPAKKET

  • Lash Botox, Applicator, 3x Product nr. 1, 2 & 3, Lamination Lijm, S, M & L Silicone Pads, Wimperverf & Microbrushes

ZELF MEENEMEN

  • Je moet zelf drie modellen meenemen naar deze training

de eerste flawless online training

Onze Brow Lamination Masterclass is altijd te volgen!

Nu nog te bestellen voor de unieke Early Bird prijs van 99 euro!

Let op: deze cursus is in het Engels.

Offline training?

Eerstvolgende trainingsdag (offline)

28  & 31 jan & 26 feb

09:00 – 18:00 uur 

Locatie: Zwolle

Meld je aan of stel je vraag

Het aanbod van onze cursussen wisselt constant. Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Ben je geïnteresseerd in deze training, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Alle trainingen zijn altijd: 

✓ Ontzettend hoge kwaliteit, sterkte achtergrond / basis van de technieken 

✓ Inclusief lesmateriaal en certificaat 

✓ Maximaal 2 cursisten per trainer, dus veel persoonlijk begeleiding.

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa