browmapping

Ben je een ervaren Wenkbrauwstylist maar wil je graag voor extra perfectie de nieuwste uit teken technieken leren? Dan kun je bij ons de training Brow Mapping volgen. 

Tijdens de module gaan we dieper in op het perfect uittekenen van de wenkbrauwen en zal ik je verschillende tips & trics mee geven om perfecte wenkbrauwen te creëren.

✓ Ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen

✓ Inclusief handige browmapping tool

✓ Niveau: enige ervaring vereist 

 

DUUR

De cursusdag duurt 2 uur

KOSTEN

€ 100,- (excl. BTW)

INCLUSIEF

  • Handige tool voor Brow Mapping

Eerstvolgende trainingsdag

21 jan & 28 feb | 10:00 – 12:00 uur  | Locatie: Zwolle

stel je vraag

Het aanbod van onze cursussen wisselt constant. Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Ben je geïnteresseerd in deze training, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Alle trainingen zijn altijd: 

✓ Ontzettend hoge kwaliteit, sterkte achtergrond / basis van de technieken 

✓ Inclusief lesmateriaal en certificaat 

✓ Maximaal 2 cursisten per trainer, dus veel persoonlijk begeleiding.

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa