BROW stylist

Wenkbrauwen zijn hip & hot! Wenkbrauwen bepalen dan ook een groot gedeelte van je uitstraling. Wil jij leren hoe je een wenkbrauw bold & beautiful maakt? Tijdens onze cursus leren we jou alle technieken! Shapen, epileren, harsen, bijknippen, verven en stylen met brow make up, het komt allemaal aan bod. 

Na deze cursus heb je alle kennis en technieken in huis om een Brow styliste te worden! Als Brow styliste is het belangrijk meerdere technieken te beheersen, zodat je iedere klant van dienst kunt zijn met het creëren van perfecte wenkbrauwen.

✓ Ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen

✓ Deze opleiding is geschikt voor iedereen die Brow styliste wilt worden.

✓ Inclusief Cursusboek, certificaat en gebruik van alle materialen

✓ Inclusief een lekkere lunch

 

DUUR

De cursusdag duurt 7 uur, inclusief lunchpauze

KOSTEN

€ 495,- (excl. BTW) 

INBEGREPEN

  • Tweezer/Schaar, Wax heater incl binnencontainer, Mrs.Highbrow wax producten & Waxsticks twv: €75,-, Cursusboek, Startpakket met alle verfbenodigdheden van Refectocil twv €49,95.

INHOUD CURSUS

  • Theorie, Diverse manieren voor het perfect stijlen van de wenkbrauwen, Wenkbrauwen vormen, Perfect epileren met pincet, Shapen en contouren, Wenkbrauwen waxen, Knip techniek, Wenkbrauwen verven Productverkoop, Hygiëne en nazor

Eerstvolgende trainingsdag

27 februari | 10:00 – 17:00 uur  | Locatie: Zwolle

Meld je aan of stel je vraag

Het aanbod van onze cursussen wisselt constant. Hieronder vind je de cursussen waar je je op het moment voor aan kan melden. Ben je geïnteresseerd in deze training, maar wil je liever een  andere datum of locatie? Neem dan even contact op en we kijken wat er mogelijk is.

Alle trainingen zijn altijd: 

✓ Ontzettend hoge kwaliteit, sterkte achtergrond / basis van de technieken 

✓ Inclusief lesmateriaal en certificaat 

✓ Maximaal 2 cursisten per trainer, dus veel persoonlijk begeleiding.

Trainingen door Amanda

Ik ben Amanda en begon in 2016 mijn eigen zaak in Zwolle gestart en dat groeide steeds verder uit, nu naar twee zaken, een webshop en een Allround Academy voor lash- en browstylisten.

Mijn missie? Vrouwen ondersteunen in de zoektocht naar henzelf. We geven niet slechts een training, we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat zij willen, waar ze goed in zijn, wat hun missie is. We geven hen het stuk ondernemen mee zodat zij dat zelf kunnen toepassen en zichzelf verder mogen ontwikkelen.

Waarom flawless?

"Ik heb een hele trainingsdag bij Amanda gevolgd. Amanda is rustig en legt alle verschillende zaken goed en duidelijk uit, ook is ze geduldig en geeft ze alle tips en tricks over het vak. In een dag tijd heb ik enorm veel van haar mogen leren."
Marleen
"Bij Flawless zijn ze zeer deskundig en staat kwaliteit voorop. Een goede sfeer en professionaliteit, ook gedurende corona. Hier ben je in goede handen."
Debbie
"Ik ben zo blij dat ik bij Amanda de allround beautysalon stylist training heb mogen volgen! Ik twijfelde van moet ik de stap wel maken, kan ik het lichamelijk allemaal wel. Maar nu een paar weken nadat ik klaar ben, ben ik er nog zo gelukkig mee, Ik ben zo blij dat ik een eigen bedrijfje kan gaan starten."
Lisa