Nadat ik kennis had gemaakt met dit vak wist ik met heel mijn hart, dit is mijn passie! Met al mijn vakdiploma’s op zak begon ik mijn eigen salon in 2014. Ik begon veilig met een baan ernaast. Maar al snel ruilde ik die zekerheid in om vol mijn hart en gevoel te volgen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die sprong heb durven te wagen. Het is een keuze waar iedere ondernemer in spé voor komt te staan. Ik geloof dat als je diep van binnen die kriebel voelt, die spark en dat verlangen hebt om ooit je eigen business te starten je eigenlijk geen keus hébt. Het is alleen de vraag: wanneer durf je de sprong te wagen? 

Hoe start je jouw eigen salon?

Ik ben hier om jou mee te nemen in dit proces. Ik heb in de jaren als ondernemer heel wat successen en flops mogen ervaren. De successen waren en zijn leuk maar vooral de flops waren nuttig en leerzaam. Wat deze momenten me vooral deden beseffen is hoe weinig ik over “ondernemen” heb geleerd in mijn opleidingen en trainingen! Als ik meer kennis had gehad over ondernemen en wat er allemaal komt kijken bij het starten en runnen van een eigen bedrijf had dit me veel tijd, geld, frustraties en energie bespaard. Ik wilde hier iets mee. Ik wilde andere vrouwen helpen, begeleiden en supporten bij dit super mooie proces van het opstarten en runnen van je eigen bedrijf. Dus heb ik mijn ervaringen, lessen en inzichten gebundeld en uitgewerkt tot een complete opleiding. Een opleiding waar je in kunt stappen zonder enige ervaring of achtergrond als stylist, maar ook als je al enige ervaring hebt en jezelf, je vaardigheden en behandelingen verder wilt ontwikkelen, uitbreiden en perfectioneren.  

Vol zelfvertrouwen jouw eigen bedrijf beginnen

Wat deze opleiding zo bijzonder maakt (jaaa ik ben TROTS, mijn hele hart en ziel zit erin) is, is dat het een COMPLETE opleiding is. Na deze acht weken ben jij écht klaar om een vliegende start te maken met jouw unieke droom business. Naast dat je de specialistische technieken van het vak leert, leer ik je specifieke do’s en don´ts die ik uit ervaring heb opgedaan, hoe je een succesvolle salon start, hoe je email marketing in kunt zetten, prijzen bepaalt en hoe je je mindset instelt op succes!

De brow- en lash stylist technieken die je in deze opleiding leert zijn; browmapping, wimperextensions, browvitamine, lash lift, henna brows, hybrid brows, Flawless lamination, allround brow styliste. Oftewel, deze allround beautysalon opleiding is een complete beauty opleiding waarmee we jou in 8 weken klaarstomen voor de start van JOUW EIGEN BEAUTYSALON! 

I’m SO EXITED! Are you?

Durf je de sprong te wagen en jouw droom waar te gaan maken?

Voel jij die kriebel? Die spark? Die vlinders in je buik? Dat innerlijke vuur dat nu, na het lezen van dit artikel weer is aangewakkerd en met grote vlammen om zich heen slaat? That’s your intuition calling! Samen met mijn team staan we klaar om jou te gaan begeleiden op dit nieuwe, super spannende maar oh zo leuke nieuwe hoofdstuk: JOUW UNIEKE FLAWLESS BEAUTY BUSINESS

Voor meer info over de Allround Beauty Salon Styliste. Klik hier!

Als jij denkt dat wij wat voor jou en jouw toekomst kunnen betekenen, voel je meer dan welkom bij Flawless!

Liefs, Team Flawless!

Meer info