Vanaf dat ik de salon ben begonnen wilde ik een werkplek creëren waar iedereen zichzelf mag zijn. Waar plek is voor jou en mij als persoon, zonder de alom bekende “bedrijfspolitiek”. Gewoon open en eerlijk, met een open hart en op gevoel en intuïtie vaar ik mijn koers. Zo ben ik in 2016 begonnen, bouwde ik mijn bedrijf op en verzamelde ik een mooi team om mij heen. In de afgelopen twee jaar waarin veel gebeurde in de wereld om ons heen en in onszelf, realiseerde ik mij dat ik mijn focus niet meer wilde leggen op meerdere vestigingen maar op één vestiging. Ik realiseerde mij dat het teachen, het begeleiden en ondersteunen van vrouwen die aan het begin staan van hun carrière als stylist mij ontzettend veel voldoening gaf. Daar wilde ik mijn aandacht op gaan richten. Naast de behandelingen, want het dagelijkse contact met mijn klanten, daar kom ik mijn bed voor uit en kan ik niet zonder! Maar, ik zou dus graag een klein stapje terug doen op dat gebied en iemand naast mij de kans geven haarzelf te ontplooien tot een geliefde en veel gevraagde stylist. Zodat ik mijn handen vrijer krijg om verder te kunnen bouwen aan de academie. 

Vacature LASH & BROW STYLIST (met en/of zonder ervaring)

Daarom schrijf ik deze blog, om degene die iets voelt bij mijn en ons verhaal, aan te spreken. Ik kan een lijstje opdreunen met ‘eisen’ waaraan je moet voldoen. Maar nog veel belangrijker vind ik het dat het klikt, dat het goed voelt, dat we matchen in denken en doen en dat je iemand bent die samen met mij wil groeien. Zoals je al wel zult voelen heb ik een eigen manier van bouwen aan mijn bedrijf. Waar respect en ruimte voor elkaar, plezier op de werkvloer, gezelligheid, humor en samen bouwen centraal staat. Om een richtlijn te geven waaraan wij denken als het gaat om een nieuwe teamlid;

 • Betrouwbaar, sociaal, gastvrij, zorgzaam 
 • Open minded 
 • Zowel ervaren als onervaren is oke! In de academie kunnen we jou van A tot Z opleiden
 • Iemand die de intentie heeft zich voor lange termijn te binden
 • Iemand die zelfstandig is en met een verantwoordelijkheidsgevoel  
 • Iemand die heel veel energie krijgt van het lezen van deze blog!

Flawless is geen standaard werkplek, wij bouwen aan een bedrijf dat net zo goed is voor haar collega’s als voor haar klanten. Met plezier naar je werk, een sprankeling in je ogen als je over je werk praat en met net zo veel plezier de week starten als dat je het weekend in gaat. Daar streven wij naar. Dit doen wij door een open werksfeer waarin alles gezegd en besproken mag worden, waar in overleg heel veel mogelijk is en door successen te delen. 

Flawless in three words 

 • SALON waar wij door middel van onze behandelingen, aandacht en zorg zelfverzekerde vrouwen ondersteunen. Dat wij zelf lekker in ons vel zitten is dus ook belangrijk!
 • ACADEMIE waar wij vrouwen opleiden, zodat zij vol zelfvertrouwen, kennis en inspiratie staan te trappelen om als brow- en/of eyelash professional aan de slag te kunnen!
 • WEBSHOP waar wij alle producten verkopen die je nodig hebt voor de behandelingen die wij zelf geven én teachen in de Academy. Wij werken met de merken RefectoCil, Lami Lashes, Mrs. Highbrow en SuperCilium.

Drie onderdelen met op ieder front nog veel mogelijkheden. We bouwen hard aan ons bedrijf en hebben nog grote ambities waardoor wij open staan voor energieke, inspirerende en motiverende teamies waarmee we Flawless nog verder uit kunnen bouwen!

Flawless..

 • inspireert
 • empowert
 • verbind
 • is fun!
 • lief
 • zorgzaam 
 • en warm!

Mocht jij iets voelen na het lezen van deze blog? Ben je nieuwsgierig of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! Stel je even voor, vertel ons wie je bent, wat je aanspreekt en wie weet maken we binnenkort eens kennis!

Liefs, 

Amanda