LET’S GO ON A GIRLBOSS BOOTCAMP! 

Als jong meisje al weten wat je droom is, maar door ‘wijze adviezen’ en goede bedoelde af- en aanraders besluit je toch een andere richting te kiezen. Door de jaren heen blijft het stemmetje roepen, het blijft af en toe in je achterhoofd opduiken. En soms wanneer je mensen ziet of hoort doen wat jij het allerliefste zou doen, voel je het in je buik. Shit, waarom zij wel? Zou ik nog kunnen switchen? Zou ik nog voor een andere carrière kunnen kiezen? Ook al ben ik de 30 gepasseerd.. de 40.. misschien wel de 50.. In the end, je bent nooit te oud om je hart te volgen!

Ik kan je vertellen, het fluisterende stemmetje, het onderbuikgevoel, gaat nooit weg. Je bent ermee geboren, het is je roeping en het wacht tot jij de keuze maakt. De knoop doorhakt en de beslissing maakt; weet je wat? Ik ga nu doen wat IK wil! Ik ga luisteren naar dat stemmetje en ik ga er hoe dan ook vorm aan geven. Dat kleine meisje dat zich heeft laten sturen en haar onderbuikgevoel leerde negeren is er niet meer. Of beter gezegd, dat meisje is er nog en wil niet meer genegeerd worden. Zij is opgegroeid tot een volwassen vrouw die heel goed weet wat zij wil en voelt en er klaar voor is om eindelijk gehoor te gaan geven aan die wensen. 

Je droom leven, ‘het is niet voor iedereen weggelegd’ zijn wat losse flodders die je wel eens in de wandelgangen of op verjaardagen hoort. Well.. we don’t believe in that! Wij geloven dat het wél mogelijk is om je dromen waar te maken, door kansen te zien, door kansen te pakken en er al je tijd en aandacht aan te geven die ze nodig hebben. 

Elke week zien wij meiden aan hun dromen werken en wij zien hoe ze hiervan opbloeien. Wij zien het elke week en weten daarom HOE belangrijk het is om je hart te volgen. Het geeft je een onuitputtelijke bron van energie! Het vooruitzicht van eindelijk kunnen stoppen met die baan ‘die de rekeningen betaalt maar oh zo veel energie kost’. Eindelijk kunnen stoppen met de “standaard werkpraatjes” op verjaardagen, waarvan je blij bent als het weer ergens anders over gaat. Eindelijk kunnen gaan stralen, net zoals die ene persoon die je kent ziet doen als zij over haar werk praat, over haar passie. Jij bent één van hen, vanaf het moment dat je besluit dat het tijd is voor jou. 

Het begint namelijk niet pas als je klaar bent met een opleiding, of wanneer je die ene perfecte baan hebt gevonden. Het terugvinden van je energie, je motivatie, je blijheid, je geluk en je PASSIE, begint al op het moment dat je ervoor kiest om het waar te gaan maken. Hoe de vorm ook zal zijn. 

In onze groepen met meiden horen wij uiteenlopende verhalen en altijd is er weer iemand die zich in een ander herkend. Het geeft verbinding, herkenning en heel erg veel voldoening. Niet alleen voor hen, ook voor ons. Het is onze missie vrouwen samen te brengen, te empoweren en te gaan laten geloven in zichzelf en vanuit daar nog meer in hun dromen! Want in the end.. Draait het erom dat als je ooit terugkijkt op je leven, je BLIJ bent met jouw levensloop, trots bent op alle stappen die je hebt gezet, dat je je hart hebt gevolgd waarmee je op jouw beurt weer zoveel anderen geïnspireerd hebt om hetzelfde te gaan doen. Wij willen dat jij terug kunt kijken op een levensloop die overstroomt van avonturen, successen en lessen, ontwikkeling, groei en BLIJHEID door de dingen te doen en omringd bent met de mensen waar je van houdt.

Ben je benieuwd naar de opleiding waarin wij jou mee gaan nemen in dit avontuur? 

Hier vind je onze Academy en de Lash&Brow Bar Business Babe opleiding!

Liefs, 

Amanda