Door te gaan doen waar je BLIJ van wordt. Precies in dit moment kun je besluiten dat je het anders gaat doen, vanaf nu. Het begint met één simpele keuze, een beslissing. JA! Ik wil gaan doen waar ik blij van wordt. JA! Ik wil gaan doen waar ik stiekem van droom. JA! Ik wil in het diepe springen en er op vertrouwen dat het allermooiste leven voor mij is weggelegd.

Soms weten we niet eens precies waar we van dromen, maar is er wel een klein vlammetje dat ergens in ons aanwakkert als we een kans zien. Een mogelijkheid die je ineens aan het denken zet waardoor je denkt, hé, zou dat niet wat voor mij zijn? 

Je bekijkt de kans van verschillende kanten, je overweegt en voelt je enthousiasme groeien. Het enthousiasme gaat gepaard met een stukje spanning want, ga ik dit echt doen? Durf ik dit? Iets HEEL anders? Maar hoe dan precies en wat dan daarna? En oeh.. het is wel een investering! In tijd.. in geld… Maar ondertussen voel je het vlammetje nog steeds, het zou wel HEEL LEUK zijn! 

Naar welke argumenten luister je op zo’n moment? Die van je hart? Of die van je hoofd? 

Je hoofd houdt je veilig, op de plek waar je bent. Maar je weet ook hoe je jezelf precies op die plek voelt. Je hart fluistert je de richting in en nodigt je uit, ga maar, doe het maar, vertrouw erop dat het goed komt en vooral, heb plezier! 

Speciaal voor die vrouwen, die ondernemende, nieuwsgierige, fearless-willen-leven-vrouwen, hebben wij in onze academy een safe space, een plek waar je je kunt ontwikkelen tot een allround professional met alle skills die je nodig hebt voor jouw eigen beauty onderneming in LASHES EN BROWS. Je leert er alles over browmapping, browstyling, harsen, waxen, brow vitamine, lashes, lash extensions, russian volume extensions, henna brows, brow lamination… Maar, misschien nog wel het belangrijkste, je gaat hier leren wie je bent, je eigenwaarde een boost geven, je zelfvertrouwen naar een hoger level brengen en ontdekken waar jouw kracht zit. In deze safe space krijg je alle ruimte om te groeien, te ontdekken wie je bent en hoe jij jouw leven als zelfstandige business babe in wilt gaan vullen. Met die kennis op zak krijg je ook de tools en kennis hoe je dit kunt gaan verwezenlijken. Een uitgebreide instagram training, marketing handvatten en salon management, het komt allemaal aan bod. Deze .. durende training is eigenlijk niet samen te vatten als ‘beauty opleiding’ te noemen, het is zo veel meer en gaat zoveel verder! 

Ook oud deelnemers hebben dit ervaren en omschreven het als; 

“Bij de opleiding ontdek je jezelf, wie je bent en wat je wilt met je eigen bedrijf. Je leert niet alleen alle behandelingen, de opleiding is zoveel breder dan dat!”

“Ik heb eerder opleidingen gevolgd en Amanda’s aandacht en hulp was geheel nieuw voor mij!”

“Amanda geeft ontzettend fijn les, ze motiveert en stimuleert je om er alles uit te halen en te geloven in je eigen kunnen.”

Wanneer wij zulke reviews binnenkrijgen, krijgen we daar steeds weer kippenvel van. Onze missie is vrouwen empoweren, in hun kracht zetten en laten geloven in zichzelf en álle mogelijkheden die dat met zich mee brengt. Dat we keer op keer die missie mogen waarmaken maakt ons zo ontzettend dankbaar en voldaan, dat wensen wij iedere vrouw toe! 

Om daar te komen begint de reis met één simpele vraag; 

Waar wordt je écht heel erg blij van? 

… en ga dit doen!

 

Liefs, 

Team Flawless